جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • مشاوره سئو
    • سئو سایت پزشکی
    • طراحی سایت فروشگاهی
  • تماس با ما

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
آژانس دیجیتال مارکتینگ نباتک
  • خانه
  • خدمات
    • مشاوره سئو
    • سئو سایت پزشکی
    • طراحی سایت فروشگاهی
  • تماس با ما
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
شروع کنید

وبلاگ

آژانس دیجیتال مارکتینگ نباتکاخباردسته‌بندی نشدهتاثیر محتوای تکراری در سئو سایت

تاثیر محتوای تکراری در سئو سایت

21 اسفند 1398
ارسال شده توسط sa.jafari90@gmail.com
دسته‌بندی نشده

محتوای تکراری چه تأثیری در سئو سایت و رتبه وب سایت شما دارد

 

عمدی یا غیرعمدی، دزدی ادبی یا تکنیک های مشابه نگارشی، محتوای تکراری مسئله ای است که میلیون ها وبسایت را تحت تأثیر قرار می دهد. اگر می خواهید بدانید محتوای تکراری چیست و چگونه در رتبه و سئو سایت شما تأثیر می گذارد جای درستی را انتخاب کرده اید.

در این مقاله هر آنچه را که در مورد محتوای تکراری باید بدانید مطرح خواهیم کرد. در ادامه با ما همراه باشید …

 

 محتوای تکراری چیست

 

محتوایی که قبلاً توسط فرد دیگری در جای دیگری نوشته شده باشد محتوای تکراری duplicate content محسوب می شود. اگر مطلبی را از وبسایت دیگری کپی کنید و آن را در وب سایت خود منتشر کنید، محتوای شما تکراری محسوب می‌ شود. محتوای تکراری می تواند غیر عمدی و از روی اشتباه و یا عمدی باشد.

مسلما محتوای تکراری یکی از آسیب هایی که می تواند به شما وارد کند، در زمینه برندینگ و برندسازی شما می باشد. وقتی شما متوجه شوید، محتوای سایت کپی برداری شده است، آیا به این سایت اعتماد می کنید؟ تصور شما در این لحظه در خصوص این برند چه خواهد بود؟

 

چه محتوایی کپی حساب می شود

” در بستر اینترنت، محتوای تکراری وقتی به وجود می آید که یک محتوا (یا بسیار شبیه به آن) در دو URL مختلف دیده می شود. ”

به بیان ساده تر:

محتوا باید قبلاً در گوگل ایندکس شده باشد. اگر نسخه اصلی محتوا در گوگل ایندکس نشده باشد، علیرغم اینکه محتوای دوم از جای دیگری کپی شده است، تکراری محسوب نمی شود.

google content

 

به عنوان مثال اگر محتوای شما دقیقاً مشابه محتوای مجلات باشد، در حالی که ممکن است از لحاظ تخصصی قانون کپی رایت را نقض کند، قانون گوگل را نقض نمی‌ کند و یک محتوای تکراری محسوب نمی‌ شود.

 

حتی پیشنهاد می شود ناشرانی که می خواهند از انتشارات چاپی مثل روزنامه و مجله وارد دنیای دیجیتال شوند، محتوای مجلات شان را در وب سایت نشریه نیز منتشر کنند.

 

گوگل چه محتوایی را دوست دارد

 

همه ما می دانیم که گوگل خواستار محتوای با کیفیت است. اگر شما این محتوا را دارید اما چنین محتوایی هنوز در گوگل وجود ندارد، چرا از این موقعیت استفاده نکنید؟ البته حق با شماست، ممکن است برخی از خبر ها و یا برخی از مطالب کاربرد خود را با گذر زمان از دست داده باشند. اما می توانیم با اطمینان خاطر بگوییم محتوایی با عنوان “چگونه در سریع ترین زمان ممکن وزن خود را کاهش دهید” در مجلات وجود دارند که می‌ توانند محتوای فوق العاده ای برای گوگل باشند.

google love content

حتی می توانید هدف مقالات را تغییر دهید و آنها را به روز کنید. مثلاً ” تکنیک های بدنسازی دهه ۸۰ ” . به این ترتیب می توانید ساختار محتوا را همان گونه که هست حفظ کنید (البته ممکن است بخواهید مقدمه جدیدی بنویسید).

البته موضوع محتوای تکراری کمی تخصصی تر است. آیا نقل قول از دیگران محتوای تکراری محسوب می شود؟ اگر محتوای افراد دیگری را در وب سایت تان منتشر کنید و منبع آن را ذکر کنید محتوای شما باز هم تکراری محسوب می‌ شود؟

برای حل مشکل محتوای تکراری روش مشخصی وجود ندارد. حتماً می پرسید چرا؟ به دلیل اینکه سناریو های مختلفی وجود دارد که می ‌تواند باعث شود محتوای شما تکراری محسوب شود. خوشبختانه راه حل های زیادی برای برطرف کردن این مسئله وجود دارد و با توجه به شرایط، ممکن است یک روش از روش دیگر برتری داشته باشد. در مورد مسئله محتوای تکراری بحث های زیادی وجود دارد و ما امیدواریم در انتهای این مقاله به تمام سؤال های شما پاسخ داده شود.

 

در ابتدا برخی مسائل را به طور شفاف بیان می کنیم تا درک بهتری از ماهیت محتوای تکراری داشته باشیم؛ در ادامه سعی می‌ کنیم سناریو های مختلف را بررسی کنیم و راه‌ حل‌ های برطرف کردن مشکلات آن ها را پیشنهاد دهیم.

 

 گوگل چگونه با محتوای تکراری برخورد می کند

 

محتوای بسیار زیادی در بستر اینترنت وجود دارد و گوگل تنها بخشی از آنها را می شناسد. برای اینکه گوگل بتواند تشخیص دهد چه محتوایی تکراری است باید بتواند تمام مقالاتی که منتشر شده است را بشناسد که این امر  تقریباً غیر ممکن است.

 

وقتی که مطلبی را در وب سایت تان منتشر می‌ کنید، مدتی طول می‌ کشد تا گوگل بتواند آن را ایندکس کند. اگر وب سایت شما معروف باشد و به صورت مداوم محتوا تولید کنید، محتوای شما سریع تر ایندکس می شود . اما اگر به ندرت محتوا تولید می کنید، زمان بیشتری طول می کشد تا محتوای شما ایندکس شود. پس از این که محتوای شما ایندکس شد، گوگل می تواند محتوای شما را با محتوا های دیگر مقایسه کند و مشخص کند که محتوای وب سایت های دیگر تکراری است یا خیر. تاریخ ایندکس شدن محتوا مرجعی است که گوگل می تواند با استفاده از آن نسخه اصلی یک محتوا را مشخص کند.

 

وقتی که گوگل تشخیص دهد محتوای منتشر شده تکراری است چه اقدامی می کند

 

دو امکان وجود دارد :

 

  • محتوا را نمایش دهد : بله، درست است! اگر گوگل تشخیص دهد یک محتوای تکراری برای کاربران مفید است و یک محتوای مرتبط است آن را در نتایج خود نشان می ‌دهد. به عنوان مثال وب سایت های خبری را در نظر بگیرید. وقتی که بیانیه مهمی اعلام می شود، این وب سایت ها ممکن است آن بیانیه را چند بار منتشر کنند.
  • محتوا را نمایش ندهد : گوگل محتوای شما را نمایش نمی دهد و آن را Google Omitted Results محسوب می ‌کند. اگر محتوای تکراری شما از حد معینی عبور کند محتوای شما اسپم شناخته شده و ممکن است گوگل تصمیم بگیرد وب سایت شما را جریمه کند و دیگر محتوای آن را ایندکس نکند.

 

 تفکرات اشتباه در مورد پنالتی گوگل و محتوای تکراری

 

  • آیا محتوای تکراری وب سایت شما را پنالتی می کند؟

خیر.

  • آیا محتوای تکراری برای وب سایت شما مضر است ؟

خب، این یک موضوع کاملاً جداگانه است.

به دلیل اینکه گوگل محتوای تکراری را نمی ‌پسندد، افراد گمان می کنند گوگل آنها را جریمه خواهد کرد و وب سایت هایی که محتوای تکراری دارند پنالتی می شوند.

google penalty

” علیرغم نظر عموم، وب سایت شما به دلیل وجود محتوای تکراری پنالتی نخواهد شد. البته قابل ذکر است وجود محتوای تکراری در وب سایت می تواند مشکلات خاص خود را داشته باشد. ”

 

Gary Illyes، یکی از مدیران ارشد گوگل در توییتر خود بیان کرده است : ” چیزی به عنوان پنالتی برای محتوای تکراری وجود ندارد، اما وجود محتوای تکراری در URL های مختلف هزینه مضاعفی برای خزندگان گوگل خواهد داشت و همچنین باعث می شود گوگل پیام ها و اطلاعات اشتباهی در مورد این URL ها دریافت کند. ”

 

البته اگر راهنمای گوگل را مطالعه کنید متوجه می شوید که گوگل صراحتاً بیان کرده است : ” در صورتی که صاحبان وب سایت ها سعی کنند با استفاده از محتوای تکراری گوگل را فریب دهند و برای افزایش رتبه خود کاربران را گمراه کنند، گوگل رتبه این وب‌ سایت‌ ها را کاهش خواهد داد و در مواردی وب سایت ها را ایندکس نمی کند و آنها را از نتایج جستجو حذف می‌ کند. ”

 

بنابراین علیرغم اینکه چیزی به عنوان پنالتی برای محتوای تکراری وجود ندارد، اگر سعی کنید گوگل را فریب دهید و نتایج را دستکاری کنید ممکن است رتبه وب سایت شما کاهش پیدا کند و حتی وبسایت شما در نتایج جستجو نمایش داده نشود. در هر حال به نظر نمی‌ رسد گوگل به دلیل اینکه محتوای شما تکراری است وب سایت شما را پنالتی کند. این موضوع در واقع وجه دیگری دارد. اگر شما سعی کنید محتوای وب سایت های دیگر را سرقت کنید و یا با استفاده از تولید محتوای زیاد لینک سازی کنید با مشکل مواجه خواهید شد.

موضوعی که در اینجا مطرح می شود صرفاً تکراری بودن محتوا نیست، سرقت کردن محتوا و پر کردن اینترنت با محتوای تکراری و بلا استفاده برای شما مشکل ساز خواهد بود. علاوه ‌بر آن، محتوای تکراری زیادی در اینترنت وجود دارد که کاملاً غیر عمدی به وجود آمده است و گوگل نمی تواند تفاوت بین محتوای تکراری عمدی و محتوای تکراری غیر عمدی را به صورت ۱۰۰ ٪ تشخیص دهد.

 

چرا گوگل محتوای تکراری و مشابه را نمی پسندد

 

جواب این سؤال ساده است :

 

اگر شما عبارتی را در گوگل جستجو کنید و یک نتیجه را ده بار مشاهده کنید چه حسی به شما دست می دهد؟ قطعاً شما نتایج مختلفی می خواهید که بتوانید از میان آنها یکی را انتخاب کنید، محصولات مختلفی می خواهید که بهترین کیفیت را انتخاب کنید، گزینه های مختلفی می خواهید که بتوانید بهترین گزینه را داشته باشید.

 

در حالت کلی گوگل قصد دارد از به وجود آمدن مطالب اسپم جلوگیری کند و اضافه بار خزندگان و هزینه های مضاعف سرورهای خود را کاهش دهد و همچنین بهترین خدمات را به کاربران خود ارائه دهد، یعنی نشان دادن محتوای مرتبط و مفید در نتایج جستجو.

 

” به عنوان یک قانون کلی، گوگل تلاش می کند تنها یک نسخه از یک محتوا را نشان دهد ”

 

 کپی مطالب تا چه حدی محتوای تکراری محسوب می شود (نقل قول ها محتوای تکراری هستند؟)

 

با توجه به صحبت های Matt Cutts، رییس بخش کیفیت جستجو های گوگل، ۲۵ الی ۳۰ درصد از اینترنت در واقع محتوای تکراری است. مشخصاً با گذشت سال‌ ها و رشد شبکه اینترنت و همچنین رشد تعداد وب سایت های جدید (خصوصاً وب سایت های فروشگاهی که محتوای تکراری در آنها رشد زیادی پیدا کرده است)، این اعداد ممکن است تغییر کرده باشند و بیشتر از این مقدار باشند. با توجه به صحبت های Matt Cutts در کانال یوتوب google webmasters می ‌توانیم استنباط کنیم که تمام محتوای تکراری مضر نیستند. گاهی اوقات محتوای تکراری می تواند کیفیت یک محتوا را افزایش دهد، نقل قول از افراد مختلف می‌ تواند دلایل زیادی داشته باشد.

seo-quotation

یک نمونه از محتوای تکراری که می تواند ضرری نداشته باشد توضیحات و مشخصات محصولات وب سایت های فروشگاهی است. گاهی اوقات به دلیل تنبلی نویسندگان و یا تعداد زیاد محصولات، توضیحات و مشخصات این محصولات در وبسایت های مختلف کپی و پیست می شود. اما کاربران به دلیل کیفیت و قیمت متفاوت کالا ها و خدمات ، علاقه دارند آنها را در وب سایت های مختلف ببینند و با توجه به سلیقه و بودجه خود، محصولات و خدمات مورد نظرشان را انتخاب کند.

 

یک نوع محتوای تکراری دیگر که برای شما ضرری ندارد محتوای موجود در قالب وب سایت شما است. محتوایی که در هدر، فوتر، منو، و سایدبار وب سایت شما وجود دارد.

 

تا وقتی که شما سعی نمی کنید محتوای دیگران را سرقت کنید و آن را به نام خود منتشر کنید، مشکلی در نقل قول ها و بازنویسی مطالب نخواهید داشت. اما اگر مطلب شما ۷۰ تا ۸۰ درصد با مطلب اصلی تشابه داشته باشد و در حال حاضر به این اعداد و استفاده از کلمات هم معنی فکر می کنید، احتمالاً مقاصد دیگری دارید که این برای شما خوب نیست.

 

تاثیر کپی مطالب سایتهای دیگر در سئو

 

همانطور که Gary Illyes بیان کرده است، برخی از مشکلات مربوط به هزینه بر بودن خزندگان گوگل و هدر رفتن بودجه گوگل است (مخصوصاً برای وب سایت های بزرگ). همچنین محتوای تکراری باعث می‌ شود کیفیت لینک ها کاهش پیدا کند چرا که افراد مختلف به دو URL مختلف با یک محتوا لینک می دهند.

 

هدر رفتن بودجه کراول ها

 

یکی دیگر از مسائلی که کمی شاید تخصصی تر باشد، crawl budget و crawl budget optimization می باشد، که بررسی دقیق آن کار مشاوره سئو یا مدیر سئو سایت شما است. اما به صورت کلی و خیلی ساده می توان گفت که:

گوگل هزینه های زیادی را برای خزندگان خود صرف می‌ کند تا بتوانند مطالب وب سایت ها را بررسی کنند و آنها را ایندکس کنند. این هزینه ها مربوط به سرورها، پرسنل، اینترنت، و بسیاری هزینه‌ های دیگر می ‌شود. در حالی که به نظر می ‌رسد بودجه گوگل نامحدود است (که به احتمال زیاد این گونه است) اما این موضوع باعث نمی ‌شود که گوگل از آن صرف نظر کند. اگر خزندگان گوگل مطالب شما را بررسی کنند و یک مطلب را بارها و بارها مشاهده کنند ” حوصله آنها سر می رود ” و خزیدن وب سایت شما را متوقف می‌ کنند.

crawl budget nabatech

بنابراین سعی کنید از نوشتن مطالب تکراری و ایجاد صفحات تکراری غیرمرتبط خودداری کنید تا خزندگان گوگل بتوانند مطالب صفحات اصلی شما را بررسی کنند و صفحات اصلی و مرتبط شما که متناسب با نیاز کاربران است در گوگل ایندکس شود.

 

از بین رفتن قدرت لینک ها

 

بک لینک ها، URL های مشخصی هستند. وقتی که یک URL بک لینک های زیادی دریافت می کند قوی تر و قوی تر می شود، اما …

 

” اگر ۱۰ نسخه مختلف از یک صفحه وب سایت شما وجود داشته باشد و کاربران نیز بتوانند به تمام این ۱۰ نسخه دسترسی داشته باشند، وب سایت های مختلف می توانند به صفحات مختلف لینک بدهند “.

 

در حالی که این موضوع می تواند برای دامین اصلی شما مفید باشد، ممکن است بهترین راه حل برای افزایش رتبه صفحات اصلی شما نباشد.

 

تجربه کاربری نامناسب

 

همانطور که اشاره کردیم، وجود چند URL مختلف که یک محتوا دارند می توانند برای کاربران شما گمراه‌ کننده باشند و نارضایتی آنها را به دنبال داشته باشد. به یاد داشته باشید مشتری ناراضی برای آینده کسب و کار شما مضر است. اگر شما با استفاده از یک کلمه کلیدی رنکینگ خوبی داشته باشید اما محتوای شما نا مربوط باشد، کاربران این موضوع را به راحتی تشخیص می دهند که در نهایت می‌ تواند به اعتبار وب سایت شما لطمه وارد کند و کلیک های بعدی را از دست بدهید.

 

مشکلات محتوای تکراری داخلی

 

در ادامه این مطلب قصد داریم در مورد سناریو های مختلف به وجود آمدن محتوای تکراری صحبت کنیم. برای بررسی برخی از مسائل اصولی، نحوه به وجود آمدن محتوای تکراری داخلی را شرح می دهیم که متداول ترین و اصلی ترین دلیل به وجود آمدن محتوی تکراری داخلی است.

copy content seo

 

HTTP و WWW

 

اگر وب سایت شما دارای گواهی SSL است، دو نسخه متفاوت از وب سایت شما وجود دارد. یک نسخه با HTTP و یک نسخه با HTTPS :

 

http://domain.com

https://domain.com

 

ممکن است در نگاه اول شما این دو آدرس یکسان به نظر برسند اما در نگاه گوگل کاملاً متفاوت هستند. این دو در واقع URL های مختلفی هستند و از آنجایی که محتوای آنها یکی است، تکراری محسوب می ‌شود. اگر قصد دارید گواهی SSL برای وب سایت تان تهیه کنید، راهنمای آن را مطالعه کنید و اقدامات لازم را به درستی انجام دهید.

 

همچنین در مثال دیگر ‏ URL ها می توانند به صورت زیر باشند :

 

domain.com

www.domain.com

 

این موضوع هم دقیقاً مانند مثال بالا است. دو URL متفاوت با یک محتوا. ممکن است برای شما تفاوتی نداشته باشد اما در واقع WWW یک زیر دامنه از دامنه اصلی است که معمولاً ریدایرکت شده است.

 

اگر با چنین مشکلی مواجه شوید و گوگل در برخی کلمات کلیدی نسخه های مختلف محتوای شما را نمایش دهد چه راه حلی دارید؟

 

راه حل :

 

برای برطرف کردن این مشکل باید تمام URL های خود را ریدایرکت ۳۰۱ کنید.

 

برای مثال اگر URL اصلی شما به این صورت باشد :

 

https://www.domain.com/page1

 

بنابراین :

 

http://domain.com/page1/

http://www.domain.com/page1/

https://domain.com/page1/

 

باید با ریدایرکت ۳۰۱ به :

 

https://www.domain.com/page1/

 

انتقال پیدا کنند.

 

‏ URL های سلسله مراتبی محصولات

 

یکی از مواردی که منجر به به وجود آمدن محتوای تکراری می شود URL های سلسله ‌مراتبی محصولات هستند. فرض کنید یک وب سایت فروشگاهی دارید و محصولات زیادی را در دسته بندی های مختلف قرار داده اید. اگر URL شما سلسله‌ مراتبی باشد به شکل زیر نشان داده می شود :

 

https://www.domain.com/store/category/subcategory/product

 

در نگاه اول ممکن است همه چیز بدون اشکال به نظر برسد. زمانی شما به مشکل بر می خورید که یک محصول را در چند دسته بندی قرار دهید.

 

راه حل :

 

اگر ۱۰۰٪ مطمئن باشید که محصولات شما در دسته بندی های مختلفی قرار نگرفته است استفاده از این نوع  URL ها مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد. به عنوان مثال اگر یکی از صفحات شما Services نامگذاری شده است و خدمات مختلفی در این دسته بندی و زیر شاخه های آن ارائه می شود، مشکلی نخواهید داشت.

 

https://www.domain.com/services/digital-marketing/

https://www.domain.com/services/digital-marketing/seo

https://www.domain.com/services/digital-marketing/ppc

https://www.domain.com/services/digital-marketing/email-marketing

https://www.domain.com/services/website-creation/

https://www.domain.com/services/website-creation/presentation

https://www.domain.com/services/website-creation/blog

https://www.domain.com/services/website-creation/ecommerce

 

 

راه حل دیگر استفاده از تگ کنونیکال است. شما می توانید یک دسته‌ بندی اصلی داشته باشید و آن را با تگ کنونیکال مشخص کنید. البته این راهکار ممکن است بهترین راهکار ممکن نباشد و همچنان باعث شود لینک های شما در بهینه ترین حالت خود قرار نگیرند.

 

شکل های دیگری از URL ها

 

پارامتر ها و فیلترهای مختلف می توانند باعث شوند محتوای تکراری به وجود بیاید. این مسئله بیشتر در وب سایت های فروشگاهی اتفاق می‌ افتد اما در وب سایت های دیگر هم ممکن است اتفاق بیفتد.

 

به عنوان مثال اگر محصولات شما از فیلترهای خاصی برخوردار باشد، ‏ URL های متفاوتی خواهند داشت :

 

domain.com/category/subcategory?order=asc

 

domain.com/category/subcategory?order=desc

 

از این صفحات به عنوان “صفحات چهره” یاد می شود. صفحات بالا بسیار شبیه به هم هستند و یک صفحه از “الف” تا “د” نوشته شده است و صفحه دیگر از “د” تا “الف”. در این حالت برخی از افراد ممکن است به URL اول لینک بدهند و برخی به URL دوم.

 

به کارگیری نامناسب از وب سایت های دو زبانه

 

یکی از مسائل دیگری که می تواند باعث ایجاد محتوای تکراری شود به کارگیری نامناسب از تگ hreflang و زبان وب سایت است.

 

” بیشتر وب سایت ها از این تگ به درستی استفاده نمی کنند چرا که بیشتر افزونه ها این تگ را اشتباه به کار می برند.”

multingual site seo

تگ hreflang می تواند موتور های جستجو را گمراه کند، در این حالت موتور های جست و جو نمی دانند کدام صفحه را در کجا نمایش دهند. این مورد در واقع باعث ایجاد محتوای تکراری نمی شود. برخی از افزونه ها دقیق تر از افزونه های دیگر هستند، بنا بر این در انتخاب افزونه های خود دقت کنید تا با چنین مشکلی مواجه نشوید.

 

صفحات فرود ادوردز

 

استفاده از صفحات فرودی که روی نرخ تبدیل به مشتری تمرکز کرده است می ‌تواند برای وب سایت شما بسیار مفید باشد. اما گاهی اوقات این صفحات فرود برای مقاصد سئو سایت شما مناسب نیستند. موضوع این است که در بسیاری از موارد این صفحات بسیار مشابه صفحات اصلی هستند و محتوای تقریباً یکسانی را ارائه می دهند.

 

چرا تقریباً؟

 

دلایل متعددی وجود دارد. شاید هدف شما از ایجاد این صفحات متفاوت با صفحه اصلی باشد و یا شاید قوانین تبلیغات گوگل ایجاب می ‌کند که صفحه متفاوتی داشته باشید.

 

به عنوان مثال ممکن است مجبور باشید تصاویر یک صفحه را تغییر دهید چرا که گوگل ادوردز به شما اجازه نمی دهد از دو محصول در یک صفحه استفاده کنید. اما وقتی صفحه شما در نتایج ارگانیک و طبیعی گوگل نشان داده می شود قطعاً این مشکل را نخواهید داشت.

 

راه حل :

 

اگر صفحه فرود شما مشخصاً برای تبلیغات گوگل ساخته شده است و برای سئو وب سایت شما طراحی نشده است بهتر است از متا تگ های noindex استفاده کنید.

 

محتوای تکراری خارجی (دزدی ادبی)

 

محتوای تکراری می تواند خارج از یک دامنه باشد. گوگل نمی‌ خواهد که یک محتوا را ۶ بار به کاربران خود نشان دهد؛ بنابراین باید یکی از آنها را انتخاب کند که در اکثر موارد مقاله اصلی مد نظر گوگل است.

 

سناریوهای مختلفی وجود دارد که می ‌تواند باعث ایجاد محتوای تکراری شود. در ادامه قصد داریم این سناریو ها را بررسی کنیم و راه حل های پیشنهادی برای برطرف کردن مشکلات را ارائه دهیم.

 

محتوای شما سرقت شود

 

در حالت کلی گوگل سعی می کند برای محتوای یونیک و اصلی امتیاز قائل شود. اما گاهی اوقات ممکن است نتواند این کار را انجام دهد.

 

از آنجایی که تاریخ انتشار محتوا به راحتی از طریق کد های HTML قابل تغییر است، مرجع گوگل برای تشخیص دادن محتوای اصلی تاریخ ایندکس است. بسیاری از افراد سعی می‌ کنند از این موضوع سوء استفاده کنند. وقتی شما محتوایی را منتشر می کنید به گوگل نمی گوید که ” محتوای جدید! وارد وبسایت من شو و محتوای من را ایندکس کن” . معمولاً شما اجازه می دهید تا خزندگان گوگل در حالت نرمال وارد وبسایت شما شوند و محتوای شما را ایندکس کنند. برخی وبلاگ های اتوماتیک می توانند قبل از اینکه محتوای شما توسط گوگل ایندکس شود محتوای شما را سرقت کنند و به سرعت آن را ایندکس کنند. اگر دامنه وب سایت شما از آتوریتی بالایی برخوردار باشد گوگل به راحتی متوجه این موضوع می شود و محتوای شما را به عنوان محتوای مرجع خواهد شناخت. اما اگر وبسایت شما جدید و نوپا باشد، کاری از دست شما ساخته نیست.

 

راه حل :

 

شما می توانید به راحتی از طریق Google Search Console محتوای منتشر شده خود را ایندکس کنید.

 

شما محتوای دیگران را سرقت کنید

 

خب … اگر شما واقعاً این کار را انجام داده اید، صحبت زیادی باقی نمی ماند. این عمل فوق العاده قبیح است و از لحاظ اخلاقی اصلاً درست نیست. دزدی ادبی جزئی از استراتژی تولید محتوا محسوب نمی‌ شود.

 

به عنوان یک قانون کلی، محتوای تکراری نمی تواند به سئو وب سایت شما کمک کند. اما در هر حال به کرات مشاهده شده است که بسیاری از وب سایت ها با استفاده از محتوای تکراری توانسته‌ اند رتبه خود را افزایش دهند که معمولاً با استفاده از تبلیغات و جوامع اجتماعی برای این نوع محتوا بازاریابی می‌کنند.

 

سرقت محتوا می‌ تواند مشکلات حقوقی برای وب سایت شما ایجاد کند و باعث شود کسب و کارتان را از دست دهید. اما برخی وب سایت ها اجازه می دهند که در صورت ذکر منبع از محتوای آنها استفاده کنید، بنابراین در استفاده از این گونه مطالب مشکلی نخواهید داشت.

 

شاید واقعاً کار شما سرقت ادبی محسوب نمی شود؟

 

شاید از محتوایی خوشتان آمده باشد و بخواهید آن را برای کاربران وب سایت خودتان منتشر کنید؟ یا شاید بخواهید پست مهمان در یک وب سایت معروف داشته باشید و بخواهید آن را با کاربران وب سایت خودتان به اشتراک بگذارید؟ شاید خبر یک وضعیت بد آب و هوایی بتواند به کاربران وب سایت شما برسد و جان هزاران نفر را نجات دهد؟

 

در بیشتر این موارد اگر بتوانید تاییدیه مرجع اصلی را داشته باشید احتمالاً با مشکلی مواجه نخواهید شد.

 

راه حل :

 

این موضوع در واقع یک مشکل محسوب نمی‌ شود. معمولاً افراد به شما اجازه می ‌دهند که مطالب آنها را در وبسایت خودتان منتشر کنید و معمولاً در ۹۹.۹٪ موارد در قبال آن از شما یک بک لینک می خواهند.

 

چرخه محتوا

 

چرخه محتوا یعنی جمع آوری اطلاعات مرتبط با یک موضوع مشخص. این تعریفی است که ویکی ‌پدیا از چرخه محتوا ارائه کرده است. چرخه محتوا نیز در واقع یک نوع محتوای تکراری است اما تفاوت آن با سرقت ادبی این است که در مورد دوم افراد ادعا می کنند محتوا متعلق به آنهاست.

 

اما اگر ایده ای به ذهن شما برسد و آن را نگارش کنید اما واقعاً متوجه نشوید که فرد دیگری راجع به این موضوع صحبت کرده است، آیا این سرقت ادبی است؟

 

اجازه دهید سؤال دیگری بپرسم … اختراعات چگونه به ثبت می‌ رسند؟ احتمالاً لئوناردو داوینچی نیز برای ایده هلیکوپتر خود از دانه درخت افرا الهام گرفته است !

 

به عنوان مثال مطلبی که در حال مطالعه آن هستید چرخه محتوا محسوب می‌ شود. اطلاعاتی که در این مطلب پیش روی شما قرار گرفته است، اطلاعاتی است که از سراسر اینترنت جمع آوری شده و اکنون شما در حال مطالعه آن هستید. اما نکته مهمی که باید به آن اشاره کنیم این است که برای نوشتن این مطلب به هیچ عنوان از کپی پیست استفاده نشده است. تنها عملی که برای نوشتن این مطلب صورت پذیرفته جمع آوری اطلاعات بوده است.

 

راه حل :

 

از کپی و پیست نمودن مطالب اجتناب کنید، به همین سادگی!

چگونه متوجه شویم یک محتوا تکراری است

در گذشته می توانستید با استفاده از Google Search Console به این اطلاعات دست پیدا کنید. اما متأسفانه این ویژگی از کنسول جستجوی گوگل حذف شده است. اما شما می توانید با استفاده از برخی از ابزار های آنلاین مشکلات محتوای تکراری را شناسایی و آنها را برطرف کنید.

کلام آخر

در مثال هایی که پیش تر به آن اشاره شد روش هایی برای برطرف نمودن مشکلات محتوای تکراری مثل استفاده از ریدایرکت، تگ کنونیکال، تگ noindex، مطرح شد… اما به خاطر داشته باشید :

” بهترین روش برطرف کردن مشکل محتوای تکراری این است که در وهله اول از به وجود آمدن آن پرهیز کنید “

بعدی سئو سایت
قبلی چگونه برندسازی کنیم

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • نینجاگرام فارسی گفت:
    27 خرداد 1399 در 2:08 ق.ظ

    طولانی بود ولی کامل
    مرسی

    پاسخ
  • نینجاگرام فارسی گفت:
    27 خرداد 1399 در 2:08 ق.ظ

    طولانی بود ولی کامل
    مرسی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • دسته‌بندی نشده
  • Popular
  • Recent
  • Comments

آژانس نباتک، ارائه کننده خدمات دیجیتال مارکتینگ – تبلیغات در گوگل – سئو – طراحی سایت – دوره های آموزشی

  • تهران ، جردن ، خیابان اسفندیار بعد از چشم پزشکی نور ساختمان نوبل طبقه دهم ، واحد100
  • 09128549022
  • info@nabatech.ir
دسترسی سریع
  • خانه
  • تماس با ما
  • دوره ها

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.

در خبرنامه نباتک مشترک شوید

لطفا منتظر بمانید...

ثبت نام با موفقیت انجام شد !

© 2019. نباتک
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://www.nabatech.ir/?p=2279
لیست علاقه مندی ها 0
صفحه لیست علاقه مندی را باز کنید به خرید ادامه دهید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.