جستجو برای:
سبد خرید 0
  • خانه
  • خدمات
    • مشاوره سئو
    • سئو سایت پزشکی
    • طراحی سایت فروشگاهی
  • تماس با ما

ورود

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نشده اید؟ عضویت در سایت
آژانس دیجیتال مارکتینگ نباتک
  • خانه
  • خدمات
    • مشاوره سئو
    • سئو سایت پزشکی
    • طراحی سایت فروشگاهی
  • تماس با ما
آخرین اطلاعیه ها
جهت نمایش اطلاعیه باید وارد سایت شوید
شروع کنید

وبلاگ

آژانس دیجیتال مارکتینگ نباتکاخباردسته‌بندی نشدهچگونه رپورتاژ بنویسیم

چگونه رپورتاژ بنویسیم

17 اسفند 1398
ارسال شده توسط sa.jafari90@gmail.com
دسته‌بندی نشده

آیا تا به حال کلمه رپورتاژ آگهی (ریپورتاژ آگهی) به گوشتان خورده است؟ اگر در فضای دیجتال مارکتینگ کار می کنید، احتمال زیاد این عبارت را شنیدید، که یک سری سایت ها رپورتاژ می گیرند و یک سری شرکت ها و افراد رپورتاژ می خرند، اما خود این کلمه رپورتاژ چیست و چه مفهومی دارد؟ آیا دادن رپورتاژ می تواند باعث بهبود سئو سایت شما شود و شما را به صفحه اول گوگل بیاورد؟ در این مقاله قصد داریم به این سوال ها پاسخ دهیم و آموزش دهیم که چگونه رپورتاژ بنویسیم.

رپورتاژ چیست

رپورتاژ Reportage متنی تبلیغی است که به منظور معرفی خدمات یک شرکت یا حتی اشخاص است. نکته ای که حائز اهمیت است، شیوه نگارش رپورتاژ آگهی است به گونه ای که خواننده به صورت غیر مستقیم با سرویسی سایت شما آشنا شود و تبلیغات به نوعی بی طرفانه صورت گیرد. از آن جاییکه که رپورتاژ آگهی معمولا در رسانه های معتبر منتشر می شود، مردم به صورت ناخوداگاه اعتماد بیشتری نسبت به این تبلیغ در مقایسه با حالت انتشار عادی دارند. اگر بخواهیم در خصوص تاریخچه رپورتاژ خبری بحث کنیم، می توان گفت که این کلمه حدودا 70 سال است که وارد ادبیات انتقادی رسانه ها شده است. البته این را اضافه کنیم که رپورتاژها همیشه در جهت تبلیغات مثبت محصولات نمی باشد بلکه بعضی مواقع قصد رپورتاژ یک اطلاع رسانی عمومی علیه یک مجموعه است.

تصور دیگر هم این که شاید شمایی که از طریق سایت های خبری با این کلمه آشنا شدید، فکر کنید که رپورتاژ آگهی یعنی تبلیغ یک سایت در سایت دیگر! که باید بگم این حالت خاصی از رپورتاژ است، چرا که مثلا رپورتاژ می تواند تبلیغ محصولی – شرکتی- شخصی (مثبت یا منفی)  در تلویزیون و یا سایر رسانه ها باشد.

به دلیل اعتماد به مخاطبان به رسانه‌ها، رپرتاژ آگهی‌ها بسیار موثر است و به همین دلیل در کشورهای پیشرفته قوانین بسیار سختی علیه رپرتاژ آگهی‌ها تصویب شده و می‌شود.

تاثیر رپورتاژ آگهی بر سئو

به شرط این که سایتی که ریپورتاژ آگهی در آن می دهید، سایت معتبری باشد مانند یک خبرگزاری و شما هم اصول رپورتاژ نویسی را رعایت کرده باشد، این رپورتاژ میتواند تاثیر بسیار زیادی در سئو سایت شما داشته باشد. چون این ها سایت های معتبری می باشند و بک لینک های دریافتی قوی به سایت شما می دهند.

ساختار رپورتاژ

آیا به نظر شما نوشتن رپورتاژ نیاز به دانستن اصولی خاص دارد؟ یا به سادگی نوشتن یک خبر در وبلاگ است؟ پیشنهاد می کنم حتما ادامه مقاله را بخوانید تا به جواب این سئوال برسید

مهم ترین اصل رپورتاژ نویسی

قدرت نویسندگی اگر شما نویسنده خوبی هستید، احتمالا با کمی تمرین می توانید یک رپورتاژ خوب بنویسید. چرا قدرت نویسندگی؟ در پاسخ به این سوال این طور میتوانم جواب بدم که رپورتاژ هم نوعی تبلیغ است و بعضا لازم است به صورت مستقیم به خواننده خودتان را معرفی کنید که ما شرکت … هستیم و خدمات ما شامل ارائه سرویس های … و…. هست. اما چرا باید شما را انتخاب کنند؟ به خاطر خدمات عالی که ارائه می دهید؟ خب اگر پاسخ شما این است که خدماتی که ما ارائه می دهیم، کاملا منحصر به فرد و یکتاست و هیچ شرکت رقیبی این سرویس را ارائه نمی دهد. باید در پاسخ به شما بگم که این دلیل کافی نیست! اگر شما نتوانید کاربر را کنجکاو کنید که به خدمات و شرکت شما علاقه مند شود و به سایت شما نیاید، عملا در این مرحله مخاطبی جذب نکردید. به بیان بهتر بعضی مواقع لازم است که شما یک کپی رایتر باشید! کپی رایتر کسی است که متن و محتوایی تولیدی او به قصد فروش است.

ویژگی های رپورتاژ موثر

یک رپورتاژ خبری خوب، باید ویژگی های زیر را داشته باشد.

  • نه خیلی کوتاه، نه خیلی بلند
  • همه ویژگی های محصول را بیان نکند.
  • کاربر تشویق شود سایت شما را ببیند.
  • متن رپورتاژ به شیوه غیر مستقیم تبلیغ کند.
  • شیوه نگارش و بیان مطلب جذاب و روان باشد.
  • در رپوتاژ، از عکس های اختصاصی استفاده شده باشد.

اهداف رپورتاژ خبری

بی شک انتشار رپورتاژ قوی در خبرگذاری ها و سایت های معتبر به برندینگ شما کمک زیادی خواهد کرد، اما اگر از منظر تبلیغ نویسی بخواهیم رپورتاژ را بررسی کنیم، می توان دو حالت ممکن برای آن متصور شد.

  1. تبلیغات با هدف آگاه سازی
  2. تبلیغات به صورت مستقیم

در تبلیغات اینترنتی و کلا هر تبلیغی که با قصد آگاه سازی صورت می گیرد، هدف آشنایی مخاطبین با برند ماست. بنابراین در دنیایی که پر از تبلیغات رنگارنگ است، اگر بخواهید تبلیغ شما روی ذهن مخاطب تاثیر بذارد و در ناخوداگاه مشتری برند شما نقش ببندد، نیاز به تکرار تبلیغ دارید.

برای مثال به نمودار زیر دقت کنید. همان طور که مشاهده می کنید ، برند آگاهی Brand awareness با افزایش تبلیغات صورت می گیرد. میزان تبلیغات در هر کسب و کاری متفاوت است اما به صورت معمول برای این که تبلیغات شما در روی ذهن مخاطب اثر بگذارد و او را تشویق به خرید یا استفاده از سرویس شما کند، حدافل 3 بار با یک زمان بندی خاص بهتر است تبلیغات به مشتری نشان داده شود.

تاثیر رپورتاژ در خرید مشتریان

مرجع این نمودار سایت nielson میباشد ( یکی از مراجع معتبر دنیا در زمینه بررسی رفتار مشتریان و خرید در مطالعه آماری بیش از 100 کشور دنیا)

در حالت دوم که تبلیغات به صورت مستقیم است، شما دیگر خدماتتون را مستقیم معرفی می کنید. البته به این شرط که در مرحله قبلی مشتری با برند شما ارتباط برقرار کرده باشد.

هدف ما  از بیان این توضیحات در خصوص تبلیغات این بود که توقع نداشته باشید، بدون این که اصول تبلیغات را رعایت کرده باشید، صرفا با رپورتاژ در سایت ها، مشتری ها به سمت شما بیایند!

بهترین شیوه رپوتاژ نویسی از دید سئو

در این بخش نکات رپورتاژ نویسی را از منظر سئو بررسی خواهیم کرد. به عبارت دیگر چگونه رپورتاژ بنویسیم و چه نکاتی را در رپورتاژ نویسی رعایت کنیم که بیشترین تاثیر را در سئو سایتمان داشته باشد.

 هر جایی رپورتاژ ندید

خیلی از سایت ها رپورتاژ قبول می کنند. جالب تر این جاست که سایت هایی وجود دارند که حتی به صورت رایگان رپورتاژ می پذیرند!! به نظر شما سایتی که رپورتاژ رایگان می دهد، می تواند به بهبود سئو سایت شما کمک کند یا حتی ممکن است به سایت شما هم آسیب بزند! اگر سایتی رپورتاژ رایگان دهد، یعنی 3 تا لینک فالو به سایت های مختلف بدون هیچ شرطی! به نظر شما این سایت نمی تواند حتی سایت شما را دچار مشکل کند؟!

بهترین سایت ها برای رپورتاژ

بهترین سایت برای رپورتاژ سایتی است که ویژگی های زیر را داشته باشد.

رتبه بالای سایت در گوگل – ترجیحا در کلیدواژه های کسب و کار شما

رتبه خوب الکسا

نداشتن اسپم اسکور

وجود شرایط سخت گیرانه برای رپورتاژ دادن

محدودیت رپورتاژهای سایت به صورت ماهانه

ترجیحا قرار گرفتن پست شما برای حتی یک زمان محدود در صفحه اصلی

اما بهترین ساختار انکرتکست ها در رپورتاژ خبری به چه صورت است؟

بهینه سازی انکرتکست ها در رپورتاژ خبری

سعی کنید هنگامی که رپورتاژ در سایت های خبری و … می دهید، انکر تکست های شما حالت بهینه باشند. معمولا سایت های خبری اجازه می دهند که 3 لینک فالو به سایتتان بدید، پس بنابراین سعی کنید این لینک ها را بین صفحات مهم سایت خود پخش کنید. از آن جایی هم که صفحه اصلی یک سایت، معمولا مهم ترین صفحه می باشد یکی از این لینک ها را حتما به صفحه اصلی دهید.

  • اما بسیار مهم است که صفحاتی که به آن ها لینک می دهید، برای آن کلمه کلیدی بهینه سازی شده باشند.
  • سعی کنید رپورتاژ خبری که میدهید، اختصاصی نوشته شده باشد و مطلبی نباشد که جایی قبلا منتشر کردید.

لینک سازی یا رپورتاژ خبری

برای این که بهتر بتوانیم این قضیه را توضیح بدیم، بیایید ویژگی های رپورتاژ خبری را با لینک سازی مقایسه کنیم. آن گاه خودتان متوجه خواهید شد کدام بهتر است.

بک لینک های رپورتاژ دائمی هستند ولی لینک سازی دستی ممکن است پاک شوند

سایت هایی که رپورتاژ خبری می پدیرند، سایت های قوی بوده و رتبه های خوبی دارند بنابراین لینک های دریافتی آن ها با ارزش تر خواهد بود.

قابلیت انتشار مطلب شما و لینک دهی چند مرحله ای در رپورتاژ وجود دارد، در حالی که به ندرت این قضیه در لینک سازی دستی اتفاق می افتد.

اما هزینه رپورتاژ آگهی بالاتر از لینک سازی دستی برای شما می باشد.

حرف آخر

رپورتاژ نویسی تبلیغی هوشمندانه و بسیار عالی جهت معرفی کسب و کار می باشد . از آن جایی که انتشار رپورتاژ خبری در خبرگذاری ها و سایت های مشهور مانند زومیت نیازمند صرف هزینه های بسیار است، سعی کنید در رپورتاژ نویسی برنامه ریزی شده عمل کنید.

بعدی بک لینک – لینک فالو و نوفالو
قبلی متاتگ اپن گراف چیست

1 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

  • سایت اماده پزشکی گفت:
    29 خرداد 1399 در 10:21 ب.ظ

    مطالب مفید و کاربردی بود

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:
پشتیبانی
دسته‌ها
  • دسته‌بندی نشده
  • Popular
  • Recent
  • Comments

آژانس نباتک، ارائه کننده خدمات دیجیتال مارکتینگ – تبلیغات در گوگل – سئو – طراحی سایت – دوره های آموزشی

  • تهران ، جردن ، خیابان اسفندیار بعد از چشم پزشکی نور ساختمان نوبل طبقه دهم ، واحد100
  • 09128549022
  • info@nabatech.ir
دسترسی سریع
  • خانه
  • تماس با ما
  • دوره ها

چیزی را از دست ندهید، ثبت نام کنید و در مورد شرکت ما مطلع باشید.

در خبرنامه نباتک مشترک شوید

لطفا منتظر بمانید...

ثبت نام با موفقیت انجام شد !

© 2019. نباتک
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://www.nabatech.ir/?p=2208
لیست علاقه مندی ها 0
صفحه لیست علاقه مندی را باز کنید به خرید ادامه دهید
مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.